En on-fødder kigger på adidas NMD R1 Multicolor Dot | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
Lorena Stark
Lorena Stark Sep 11
En anden lys farvelægning vises på adidas nmd R2 for at lukke sommeren i form af rå pink. Kvinders eksklusive sko er forsynet med en åndbar primeknit øvre med et geometrisk skyggestrik, og er også detaljeret med matchende tre strimmel mærker på sider og hæl badge efterfulgt af lysegrå accenter på soklignende krave og EVA stik på siden. En hvid Boost mellemsål og sort ydersål kompletterer det slanke design pænt.Retailing for en pris på $ 170, se efter adidas NMD R2 Raw Pink hos udvalgte adidas butikker og online i dag. Klik og bogmærke vores Air Jordan 6 Low GS Sunblush hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder.


adidas forbinder med The Good Will Out (Kølens sneaker butik) for at frigive en sneaker inspireret af ninjaer, bedre kendt som The Good Will Out x adidas nmd r1 primeknit. Udgivelse næste uge, lad os få et godt kig på denne kommende drop.The Good Will Out x adidas NMD City Sock Ankoku Toshi Jutsu siges at være inspireret af Shinobi - den mandlige ninja af feudal Japan. Disse ninjaer blev ofte udsat for spionage eller mord og "Ankoku Toshi Jutsu" er deres legendariske teknik, som gjorde det muligt for dem at se i fuldstændig mørke.


adidas nmd kvinder får en spor grøn farveway til sin næste udlevering i sommer, og den er opført som en eksklusiv kvinde. Skos lakløse design har en primeknit øvre med et geometrisk skygge strik mønster og rå pink accenter på ribbet krave og EVA stik på den laterale sektion. En hvid Boost mellemsål og sort ydersål kompletterer det stilfulde design helt. Med en pris på $ 170, se efter adidas NMD City Sock 2 Trace Green hos udvalgte adidas butikker og online den 8. september. Sørg for at klikke og bogmærke vores Nike Air Foamposite Pro Island Green hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder.