adidas superstar vulc adv | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
Lorena Stark
Lorena Stark Sep 11

Dus met zo'n klassieke en legendarische adidas superstar slip-on die vandaag nog een impact heeft, was het alleen goed voor adidas om de retro sneaker een modern makeover te geven. De Superstar wordt uitgerust met een ademende en lichtgewicht Primeknit-top deze zomer, waardoor de klassieke sneaker een gloednieuwe look en feel geeft. Het paar dat we hierboven zien, heeft de klassieke witte kleurweg met zwarte accenten op de Three Stripes branding en de hiel. De rubberen tulp en de midsole houden hun zelfde OG look en feel.The shelltoe is al tien decennia aanwezig en blijft aan de top van de adidas populariteitskaartjes blijven.

adidas superstar vulc adv presenteert een nieuwe editie van de Superstar met de "City" serie. Elke gitaar heeft een grijze, zwarte, rode, blauwe, violette en gele kleurweg, en is een specifieke stad – New York, Parijs, Londen, Berlijn, Shanghai en Tokio – die via hun respectieve bezienswaardigheden gemarkeerd worden. Gegraveerd in goud op de buitenste hak. Met behulp van de gewaagde paletten van hun trainingsschoenen uit de jaren '80, 4. De Adidas Originals x Beauty & Youth Superstar 80s 'Off White' lijkt misschien dat het je een greep zou hebben, maar dat is niet de geval helemaal. die meer dan betaalbaar is, vooral als de stijl op deze zware pilaar gestapeld is.

De adidas superstar 80s "Off White" krijgt een sexy makeover dankzij het gratis gebruik van suede. Een boterachtige zachte roomachtige stof bedekt het hele bovenkant, terwijl een marinekleurige suède op de drie strepen en de hiel wordt gekenmerkt. Tenslotte treffen goudstenen het grootste deel van de "Adidas" en "Superstar" branding op de schoen. Als het gaat om samenwerkingen, weet de Japanse winkelier Beauty & Youth hoe je de dingen eenvoudig en schoon kunt houden. Deze keer hebben ze samengewerkt met Adidas om een ​​krachtig ontwerp te leveren op één van hun meest iconische modellen van alle tijden.