adidas primeknit tubular | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
Lorena Stark
Lorena Stark Sep 11
Het adidas stan smith dames-pakket bevat zowel zwart-witte kleurwegen. De bovenkant is gemaakt van een leerstuk, met een minimalistische stijl met schone lijnen. Fans van de schoen, genoemd naar de tennisspeler Stan Smith van 1970, kunnen dit pakket waarderen dat de gebruikelijke kellygroene accenten op de hak en tong verbergen, en biedt een neutrale stijl. Piggybacking op het vernieuwde succes van zijn Stan Smith sneaker, Adidas Originals heeft nog een andere iteratie van de klassieke tennisschoen.adidas Originals vrijgegeven. Een nieuw geüpdatet versie van de Stan Smith klassieke court sneaker verschijnt opnieuw.


De Billionaire Boys Club x adidas originals tubular voor de zomer 2016 wordt ook aangeboden in wit / groen. Zoals bij het wit / rood paar is het silhouet simpelweg gedefinieerd door een palmboomgrafiek over zijn superleer bovenkant. Tonal wit in de rest van zijn make-up versterken het palet, terwijl opmerkelijke branding op de tong- en hielbladen wordt gezien. Voor een tijdje is een verscheidenheid van vernieuwde adidas Stan Smith-silhouetten periodiek opgeblazen. de voetafdruk groter dan ooit is al in gebruik


Recent verkrijgbaar in OG colorways, wordt de adidas primeknit tubular gepresenteerd in nog twee afwerkingen voor de zomer 2016.Gemaakt in Vapor Green en Tech Steel, die meer leunt naar navyblauw, is het gemoderniseerde silhouet in wezen gedefinieerd door zijn ingewikkelde gebreide bovenkant, die uitstekende ademendheid biedt over de voet, evenals voldoende comfort en kussing. Bovendien wordt het model afgewerkt met subtiele geperforeerde branding aan de zijkanten, met bijpassende veters en een rubberen zool.